AK PARTİLİ SAYGILI CHP'Lİ GÜÇ'E FENA YÜKLENDİ google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
18 Mart 2026 - Çarşamba 06:25
 
AK PARTİLİ SAYGILI CHP'Lİ GÜÇ'E FENA YÜKLENDİ
AK Partili Saygılı'dan, CHP'li Güç'e sert sözler!
SİYASET Haberi
AK PARTİLİ SAYGILI CHP'Lİ GÜÇ'E FENA YÜKLENDİ

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan’ı hedef alan CHP İzmir İl Başkanı Çağatay Güç'e sert sözlerle yüklendi. Güç’ün açıklamalarını "boyunu ve haddini aşan ifadeler" olarak nitelendiren Saygılı, yaptığı açıklamada, “İzmir’i susuz bırakanlar…İzmir’i yolsuz bırakanlar…Belediye işçilerine maaş vermezken lüks tatil beldelerinde yandaş sanatçılarla gerdan kıranlar…İzmirlinin parasını İZBB kooperatif skandalında cebine indirenler…İzmir’in kaynaklarını siyasal elitine ve onların emir eri kadrolarına harcayanlar; laf salatası yapıp polemik üretmeye devam ediyor.

 

Bakanımızı savunan Genel Sekreterimiz Sayın Eyyüp Kadir İnan'ı neden hedefe koyduğunuzu aynı şekilde iyi biliyoruz. Başaramayacaksınız.İzmir’de son çırpınışlarınız…Türkiye siyasetinde de son soluklarınız bunlar. Polemikle, iftirayla, yalan siyasetiyle girdiğiniz çamur deryasında oyalanmaya devam edin. Herkes kendine yakışan yerde var olur. “çıkışında bulundu

 

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan’ı hedef alan CHP İzmir İl Başkanı Çağatay Güç'ün açıklamalarına sert tepki gösterdi. Saygılı yaptığı açıklamada, "İzmir’in CHP’li il başkanı boyunu ve haddini aşan açıklamalarda bulunmuş. Kendisine cevabımızdır.

 

İzmir’i susuz bırakanlar…İzmir’i yolsuz bırakanlar…Belediye işçilerine maaş vermezken lüks tatil beldelerinde yandaş sanatçılarla gerdan kıranlar…İzmirlinin parasını İZBB kooperatif skandalında cebine indirenler…
İzmir’in kaynaklarını siyasal elitine ve onların emir eri kadrolarına harcayanlar; laf salatası yapıp polemik üretmeye devam ediyor. Sizin genel başkanınız “çarpıcı olsun diye halka bedava traktör vadettik” açıklaması yapıp yalanını ikrar etmiş bir yedek siyasetçidir. Halka yalan söylediğini itiraf etmiş bir genel başkanın, onun liyakatsiz politik kadrosunun bize ya da herhangi bir vatandaşa; ahlak ve terbiye dersi vermeye hakkı yoktur, bu hiçbirinizin haddi de değildir. “dedi

 

Türkiye, sizin ucuz manipülasyonlarınızla vakit kaybetmeyecek

 

CHP'nin siyaset anlayışını sert bir dille eleştiren Başkan Saygılı, sözlerini şu şekilde sonlandırdı, "Balıklar ürküyor, füze denemesi yapmayın diyen basiretsiz bir siyaset aklına rağmen güçlenen; bölgesel-küresel çatışmaların içinde ekonomisi geçtiğimiz yıl 3,5 büyüyen Türkiye, sizin ucuz manipülasyonlarınızla vakit kaybetmeyecek. Partili hırsızlarınızı, baklava kutularıyla rüşvet alanlarınızı, iş insanlarına çöken yolsuz belediye başkanlarınızın ipliğini pazara çıkaran Sayın Bakanımızı neden hedefe koyduğunuzu çok iyi biliyoruz.

 

Bakanımızı savunan Genel Sekreterimiz Sayın Eyyüp Kadir İnan'ı neden hedefe koyduğunuzu aynı şekilde iyi biliyoruz. Başaramayacaksınız. İzmir’de son çırpınışlarınız…Türkiye siyasetinde de son soluklarınız bunlar. Polemikle, iftirayla, yalan siyasetiyle girdiğiniz çamur deryasında oyalanmaya devam edin. Herkes kendine yakışan yerde var olur. Biz milletimizin emrinde ülkemizi bölgesinde ve küresel çapta güçlendirmeye, yolsuzluğun-hırsızların üstüne gitmeye ve ekonomimizi büyütmeye devam edeceğiz."

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİLİ, SAYGILI, CHP'Lİ, GÜÇ'E, FENA, YÜKLENDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı